10.00 - 18.00
Zboží expedujeme v den objednávky
Prvotřídní kvalita přímo z Itálie
Zavolejte nám !
Polpa di Pomodoro, krájená rajčata Granoro pěstovaná a zpracovaná v Itálii. Pečlivě vybraná rajčata jsou zpracovaná do několika hodin po sběru. Povinná součást železné zásoby každého milovníka italské kuchyně :)
Spaghetti Ristoranti Granoro jsou velmi kvalitní těstoviny vyrobené z tvrdé semoliny (pšenice). Hodí se ke všem rajčatovým i smetanovým omáčkám. Víte o tom, že můžete správným způsobem přípravy těstovin zhubnout? Dělejte to jako Italové! Jsou-li špagety připravené na způsob al dente (tj. na skus) mají nižší glykemický index a déle vás zasytí.
Polpa Rustica Granoro je konzistentní a hrubozrnná dužina z loupaných 100% Italských rajčat
Passata di pomodoro (rajčatový protlak) Granoro, je vyráběn z čerstvých rajčat pěstovaných a zpracovaných v Itálii. Pečlivě vybrané rajčata jsou zpracované do několika hodin po sběru. Nesmí chybět na seznamu nákupu každého milovníka italské kuchyně :)
CELÁ oloupaná rajčata Pomodori Pelati. Tato rajčata Granoro se pěstují a zpracovávají v Itálii během několika hodin po sklizni, aby co nejlépe zachovala vůni a čerstvost.
Vařená cizrna Granoro (též římský hrách) v nálevu bez příchuti. Možno ihned konzumovat, popř. použít na přípravu salátů, orestovat jako oříšky, připravit z ní lahodný hummus, případně vyzkoušet zpracovat i nálev (aquafaba) v netradiční majonézu, která je od té pravé prakticky k nerozeznání.
Sekaná 100% italská rajčata v BIO kvalitě. Milujete poctivou rajskou omáčku, ale nechcete si ji dopřávat pouze v létě, kdy máme na zahrádkách dostatek čerstvých a voňavých rajčat? Zkuste ji uvařit z našich chutných a voňavých BIO sekaných rajčat Granoro. Naše rajčátka zrají na horkém italském slunci. Do konzervy se ale dostanou krátce po utržení, proto...
Spirali Fantasia jsou tříbarevná vřetena z kvalitní italské semoliny. Červenou a zelenou barvu dodávají těstovinám sušená rajčata a špenát. Tato vřetýnka mají stejně jako ostatní těstoviny Granoro nízký glykemický index, takže vás déle zasytí.
Gnocchi n. 39 od Granoro jsou krátké těstoviny, které na první pohled připomínají klasické gnocchi. Narozdíl od bramborového originálu jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnější jihoitalské semoliny. Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Couscous (kuskus) Granoro je tvrdozrnná (semolinová) pšenice zpracovaná do malých kuliček. Je vhodný jako příloha místo rýže, těstovin atd.
Bramborové mini nočky Chicche di patate od Granoro se vyrábějí z bramborových vloček (80%) smíchaných s měkkou pšeničnou moukou a vodou. Jsou pasterizované a zabalené v chráněné atmosféře. Základní charakteristikou jejich výroby je absolutní kvalita ingrediencí pečlivě vybraná tak, aby nabízely skutečný a chutný produkt. Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Vařené červené fazole Granoro. Hodí se k přímé konzumovaci nebo k přípravě chutných a výživných luštěninových pokrmů.
Penne Rigate Granoro jsou úžasné, chutné a voňavé těstoviny pocházející z kvalitní italské semoliny. Hodí se po použití v nejrůznějších úpravách. TIP ItalyPasta.cz: Máte rádi chřest? Pak určitě vyzkoušejte recept na penne chřestovou omáčkou.
Mouka Farina "0" Manitoba 1 kg Granoro Extra silný typ mouky vysokým obsahem proteinů a lepku. Manitoba je velmi zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech. Měkká pšenice má měkké obilky, ve kterých se zrnka škrobu při mletí rozpadají. Používá se na francouzský chléb (bagety), sušenky a „mouku“.
Celá cherry rajčata Granoro. Jsou pěstována a zpracována v Itálii. V plechovkách s trhacím závěrem zůstávají voňavá a chutná jako čerstvá rajčata.
Capellini od Granoro jsou voňavé a chutné, vyráběné z tvrdé semoliny (krupice). Kvůli jejich tenkosti se říká těmto špagetám také andělské vlasy. Rozumí si velice dobře s mořskými plody, lehkými omáčkami, ale pochutnáte si na nich také v polévce. Někdy se používají i jako báze pro neobvyklý sladký pokrm vyrobený z citrónů a mandlí nazývaný torta ricciolina.
Lasagne z tvrdé semoliny. Lasagne [lasaně] jsou italské velmi široké těstovinové pláty. Slovo také běžně odkazuje k pokrmu, který se vyrábí z těchto těstovin. Těsto je drsné a tenké, jsou porézní a vyrobeny tak, aby se co nejvíce z každé ingredience a koření zachytilo v jejich pórech.
Bramborové noky Gnocchi di patate jsou jednou tak velké než nočky od Granoro. Vyrábějí se z bramborových vloček (80%) smíchaných s měkkou pšeničnou moukou a vodou. Jsou pasterizované a zabalené v chráněné atmosféře. Základní charakteristikou jejich výroby je absolutní kvalita ingrediencí pečlivě vybraná tak, aby nabízely skutečně chutný produkt. Nejlépe...
Spirali Grandi jsou velká vřetýnka. Stejně jako ostatní produkty Granoro jsou vyrobeny z té nejkvalitnější italské semoliny, díky které se prakticky nerozváží, lépe vás zasytí a také skvěle chutnají. Co si je takhle připravit s boloňskou omáčkou, kterou máme pro vás také v nabídce?
TOP! Bezlepkové gnocchi obsahující 99 % brambor Gnocchi Gluten Free Gnocchi [ňoki] – knedlíčky z bramborového těsta
Spaghettini Granoro jsou těstoviny téměř totožné se špagetami, avšak o něco tenčí. Jsou vyrobeny z kvalitní semolinové krupice. Připravte si je s omáčkami a vždy si výtečně pochutnáte.
Bezlepkové špagety z rýžové a quinoa mouky. Quinoa je též tzv. "pseudo cereálie", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa. SPAGHETTI SENSA GLUTINE = BEZ LEPKU = GLUTEN FREE
Fettuccine (v překladu „stužky“) je typ těstovin oblíbený v římské kuchyni. Jedná se o široké nudle, které jsou širší než Tagliatelle, ale jinak jsou téměř identické. Nidi Fettuccine jsou navíc vyráběny ve tvaru hnízd.TIP ItalyPasta.cz: Zkuste svázat k sobě hnízda před vařením svázat nití, a pak po uvaření je naservírovat v jejich původní podobě. Skvělá...
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Fagiolini od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin a taky velmi chutná. Z výhodného 3kilového balení navíc uvaříte hned několik rodinných obědů.
Milujete poctivou rajskou omáčku, ale nechcete si ji dopřávat pouze v létě, kdy máme na zahrádkách dostatek čerstvých a voňavých rajčat? Zkuste ji uvařit z BIO passaty Granoro. Naše drcená rajčata jsou zpracovávána krátce po utržení, proto si zachovávají maximum chuti.
Fusilli Bio Integrale jsou oblíbená celozrnná vřetýnka z té nejkvalitnější jihoitalské semoliny.
Filini Granoro jsou klasické krátké nudličky vyrobené z nejjemnější semoliny a čerstvých italských vajec. Tyto těstoviny promění váš vývar během chvíle v lahodnou a sytou slavnostní polévku. A kde přišly Filini ke svému názvu? Silvio Filini (Maléry pana účetního) měl totiž rád vlasové nudle do polévky :-)
Zitoni n.7 Granoro jsou dlouhé těstovinové trubičky. Možno též použít jako 100% biologicky odbouratelná brčka - slámky - straws !
Vařené bílé fazole Granoro. Hodí se k přímé konzumovaci nebo k přípravě chutných a výživných luštěninových pokrmů.
Král všech těstovin - špagety! BIO Špagety Granoro se vyrábí z té nejkvalitnější organické semoliny z jižní Itálie. Receptů na špagety je nepřeberné množství. Oblíbili jste si také jednoduchou klasiku Aglio Olio s restovanými plátky česneku a olivovým olejem?
Pšeničná krupice Granoro se vyznačuje zlatožlutou barvou a jemným zrnem. Hodí se především pro přípravu chleba nebo pizzy. Značka Granoro z ní také vyrábí pestrou škálu těstovin. Už jste je ochutnali?
Elicoidali jsou středně veliké těstoviny, podobné těstovinám Rigatoni. Jsou o trochu užší a vroubky na povrchu se lehce stáčí kolem trubičky. Mohou také připomínat Penne. Pochutnáte si na nich s jakoukoliv omáčkou.
Lumachine jsou kvalitní a chutná těstovinová kolínka. Jsou menší než Lumache. Hodí se především na zapékání se sýrem, kde mohou nahradit např. penne nebo penne rigate, a také jako příloha.
celozrnné špagety Granoro z tvrdé organické pšenice ,chutnají nejvíce :-) Pusťte zdraví do vašeho jídelníčku. Celozrnnou verzi klasických špaget si zamilujete ?
Spěcháte? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi. S těstovinami Granoro a omáčkou s bazalkou Sugo Al Basilico (370 g) vykouzlíte rychlý a chutný oběd raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro.
Tagliatelle [taljatele] Granoro jsou těstoviny v podobě dlouhých širších nudlí. Identické s těstovinami Fettucini, avšak v Severní Americe koluje informace, že Tagliatelle mohou být nazývány spíše čerstvé těstoviny a Fettucini jsou vysušené. Co si je takhle uvařit s kuřecím masem a špenátem anebo nějakou vynikající krémovou omáčkou?
Tagliatelle [taljatele] spinaci jsou neobvyklé širší nudle z nejkvalitnější italské semoliny a sušeného špenátu smotané do úhledných hnízdeček. Díky své šířce asi 5 mm se staly jedním z italských standardů. Jsou skvělé s omáčkami nebo například masovými kuličkami. TIP ItalyPasta.cz: Zkuste svázat k sobě hnízda před vařením svázat nití, a pak po uvaření...
Máte hlad a nemáte čas na složité vaření? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi s těstovinami Granoro a boloňskou omáčkou SUGO ALLA BOLOGNESE (370 g) vykouzlíte rychlý a chutný oběd raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro.
Máte chuť na nějaké dobré jídlo s chutí itálie? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi s těstovinami Granoro a omáčkou s olivami SUGO ALLE OLIVE (370 g) vykouzlíte rychlý a chutný oběd, za který by se nemuseli stydět ani skuteční Italové, raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro.
Chcete, aby byl váš bramborový salát opravdu dokonalý? Sáhněte po extra jemném hrášku Granoro. Tento prémiový hrášek je nejen poctivě vybíraný, ale také šetrně konzervovaný. Prostě jedna lahodná zelená kulička jak druhá :) Je samozřejmě uvařený, proto je možno jej ihned konzumovat.
Tažené čtverce Pantacce ze 100% semoliny pocházející z oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie. Tyto těstoviny připomínající svým tvarem lasagne skvěle doplní jakoukoliv omáčku.
Král všech těstovin - špagety! Spaghetti Ristoranti Granoro se vyrábí z té nejkvalitnější tvrdé semoliny z jižní Itálie. Receptů na špagety je nepřeberné množství. Oblíbili jste si také jednoduchou klasiku Aglio Olio s restovanými plátky česneku a olivovým olejem?
Bezlepkové Lasagne [lasaně] Granoro jsou velké těstovinové pláty z kukuřičné a rýžové mouky, které se používají úplně stejně jako klasická varianta, tedy na zapékání s tradiční boloňskou omáčkou a bešamelem. Složení: kukuřičná mouka (55%), rýžová mouka (45%)
Velice tenký druh plochých těstovin vyrobený z tvrdé semoliny (krupice). Linguine znamená doslova "jazýčky". S šířkou 4mm jsou Linguine Granoro širší než klasické špagety, ale užší než většina ostatních plochých těstovin. Užší verzí těchto těstovin se nazývá Linguettine. Uvařte si je s omáčkami, které se do nich díky unikátnímu povrchu krásně vsáknou.
Mouka "00" Granoro se získává mletím měkké pšenice, široce používané při výrobě chleba a čerstvých těstovin.
Máte rádi pikantní jídla a nemáte čas na složité vaření oběda? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi s těstovinami Granoro a omáčkou SUGO ALL'ARRABBIATA (370 g) vykouzlíte rychlý a chutný pálivý oběd raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro
Spěcháte? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi s těstovinami Granoro a omáčkou Neapolská omáčka Granoro SUGO ALLA NAPOLETANA (370 g)vykouzlíte rychlý a chutný oběd raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro.
Bezlepkové vrtule z rýžové a quinoa mouky. Stejně jako klasické fusilli se skvěle hodí do salátů i k masovým omáčkám. Quinoa je tzv. "pseudo obilovina", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa.
Vařená Čočka Granoro v nálevu. Je bez příchuti, takže je možno ji ihned konzumovat nebo z ní připravit chutná a výživná jídla.
Vaječná Hnízda FETTUCCINE Granoro (v překladu "stužky") se vyrábí smícháním krupice vysoké kvality a 4 čerstvých vajec na kg. Mají tedy přirozeně zlatou barvu. Těsto je tenké a porézní s krátkou dobou vaření jako domácí vaječné těstoviny. Jsou širší, ale jinak podobné typu těstovin tagliatelle. vysoký obsah proteinu ! 14,5g / 100g vhodné i pro cvičící...
Nuvole znamená sice v italštině mraky, při jedení těchto těstovin se ale určitě mračit nebudete. Lahodné Nuvole z té nejkvalitnější tvrdé pšenice z Puglie změní vaše běžné těstovinové jídlo na božskou manu. Vyzkoušejte je třeba s vaječnou omáčkou podle originálního italského receptu.
Gnocchetti n. 40 od Granoro jsou malé krátké těstoviny, které na první pohled připomínají klasické gnocchi. Narozdíl od bramborového originálu jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnější jihoitalské semoliny. Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Spěcháte? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi. S těstovinami Granoro a omáčkou s houbami SUGO Al FUNGHI PORCINI (370 g) vykouzlíte rychlý a chutný oběd raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro.
Granoro mouka „0“ na pizzu se získává mletím a prosíváním směsi nejlepších měkkých zrn s vysokou hodnotou bílkovin. Ideální na výrobu PIZZY
BIO Farfalle 198 potěší nejen oko, ale především chuťové pohárky každého milovníka italského jídla. Tyto chutné BIO motýlky se bezvadně snoubí s nejrůznějšími druhy omáček. Vynikající jsou ale například i se sušenými rajčaty a trochou strouhaného parmazánu.
Tagliolini jsou jiná varianta těstovin Tagliatelle, pouze v průřezu kulaté a o něco delší. Nidi Tagliolini jsou tenké semolinové nudle smotané do hnízd. Jsou velice chutnou součástí těstovinových pokrmů všeho druhu. Ideální pár však tvoří čerstvé s omáčkou, s mořskými plody a rybami nebo coby sytá vložka do polévky.
Fusilli Bucati jsou krátké vrtulky. Překvapí vás nejen svou lahodnou chutí, ale také tím, že jsou uvnitř duté. Hodí se jako samostatný hlavní chod, ale také jako příloha.
Italské těstoviny Granoro Al Attilio z tvrdé a pražené pšenice (20%) podle starověkého receptu z Apulie kraje v jihovýchodní Itálii. Uvařte si tyhle tradiční tenké špagetky třeba s mořskými plody a jednoduše si je zamilujete!
Rotelle Granoro jsou těstoviny, které se hodí k omáčkám, ale chutnají skvěle také například v salátu. Pokrm připravený z těchto zábavných koleček si užijí jak děti, tak dospělí.
Spirali Grandi jsou velká vřetýnka. Stejně jako ostatní produkty Granoro jsou vyrobeny z té nejkvalitnější italské tvrdé semoliny, díky které se prakticky nerozváží, lépe vás zasytí a také skvěle chutnají. Co si je takhle připravit s boloňskou omáčkou, kterou máme pro vás také v nabídce?
"královny" u nás spíše MAKARÓNY ,duté dlouhé těstoviny z tvrdé Apulijské pšenice - ty chutnají nejvíce :-)
Klasikou mezi těstovinami jsou Rigatoni neboli česky trubky. Ať už jako příloha u sezónních pokrmů, nebo jako základ pro bezlepkové těstovinové saláty k obědu a večeři či k bezlepkovým omáčkám.
Rajčatový protlak - pasírovaná loupaná rajčata pocházející pouze s oblasti Puglie resp Apulie ,neboli z vytažené z paty Itálie :-)
Spěcháte? Zahřejte v mikrovlnné troubě nebo přímo na pánvi s těstovinami Granoro a omáčkou s tuňákem a kapary SUGO AL TONNO E CAPPERI (370 g) vykouzlíte rychlý a chutný oběd raz dva. Vyzkoušejte také další varianty omáček Granoro.
Těstoviny Lumache připomínají svým tvarem šnečí ulity. Aby ne, když nesou jméno po hlemýždích! Podávají se s těžšími, krémovými omáčkami, ale zachutnají vám určitě i v dalších úpravách.
V této stylové řadě jsou hnízda Rustiche jinak Pappardelle vyráběny z vybrané tvrdé krupice v BIO kvalitě. Surovina se získává metodou pěstování bez používání pesticidů a syntetických látek. Jejich těsto je drsné, porézní a tenké jako ručně válené a mají velmi krátkou dobu vaření (5 min).
Pappardelle jsou dlouhé široké nudle z tvrdé semoliny smotané do tvaru hnízd. Nejvíce se tyto ploché těstoviny hodí k masovým omáčkám.
Spaghetti n. 13 od Granoro jsou těstoviny téměř totožné s klasickými špagetami, avšak o něco tenčí. Jsou vyrobeny z kvalitní semolinové krupice. Připravte si je s omáčkami a vždy si výtečně pochutnáte.
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Fagiolini od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin a taky velmi chutná. Z výhodného 3kilového balení navíc uvaříte hned několik rodinných obědů.
3-4 cm dlouhé roury s průměrem zhruba 1 cm podobné jako Rigatoni z organické celozrnné pšenice Při redukčních dietách se doporučuje jíst potraviny s nízkým a středním GI, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny vydrží déle v žaludku a navozují pocit sytosti. Glikemický index GI má význam, aby člověk neměl hlad, nemusel jíst více potravy a tím nesnědl...
Funghetti jsou vaječné těstoviny, které mají tvar houby. Po uvaření se asi tak 3x zvětší !
Mezze Penne Rigate BIO 106 jsou oblíbené krátké trubičky. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
Rosmarino BIO 69 jsou vynikající italské těstoviny střední velikosti mají tvar rýžových zrnek. Hodí se do polévek, ale můžete z něj snadno připravit i těstovinové "risotto".
Tažené vlnky Mafaldine Granoro jsou těstoviny vyrobené z té nejkvalitnější tvrdozrnné pšenice z oblasti jihoitalské Puglie. Připravte si je třeba v lahodné úpravě s ricottou a hlívou ústřičnou.
Casareccia jsou středně dlouhé těstoviny pocházející původně ze Sicílie. Mají tvar stočeného písmene S. Díky tomuto tvaru a svmu povrchu se velice dobře hodí k omáčkám. Zamilujete si je ale také zapečené, neboť je u nich malá šance, že se vysuší.
Milujete motýlky? Pak si rozhodně zamilujete Farfalloni! Tyto těstoviny jsou vyrobené z tvrdé pšenice vypěstované v oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie.
Filini Granoro jsou klasické krátké nudličky vyrobené z nejjemnější semoliny a čerstvých italských vajec. Tyto těstoviny promění váš vývar během chvíle v lahodnou a sytou slavnostní polévku.
Nejvyšší kvalita olivového oleje je extra panenský olivový olej, vyrábí se prvním mechanickým lisováním oliv za studena,obsahuje tedy nejvíce vitamínů a dalších užitečných látek. Extra panenský olivový olej pocházející ze směsi olivových olejů z Evropské unie.
Cavatelli Murgiani jsou středně velké těstoviny ve tvaru dlouhé mušle vyrobené z tvrdé semoliny. Obvykle se připravují s česnekem a brokolicí, ale je možné je připravit samozřejmě v různých variacích.
Italské risotto si nejvíce užijete, když je vyrobené z rýže typu arborio. Pro maximální uchování chuti i vůně je rýže vakuově balena.
Oblíbená vřetýnka z té nejkvalitnější BIO semoliny pěstované na polích v jihoitalské Puglii. Hodí se skvěle do salátů a l masovým omáčkám.
Těstoviny Cannelloni Granoro jsou vyráběné z tvrdé semoliny. Tyto trubičky jsou určené k plnění nejrůznějšími náplněmi a pro podávání s omáčkami.
Ditaloni jsou krátké těstovinové trubičky z kvalitní italské semoliny. Stejně jako ostatní těstoviny Granoro jsou vyrobené z tvrdé semoliny. Hodí se do polévek, neboť mají velikost, která se ideálně vejde na lžičku. Skvělé jsou ale také např. ve směsi s mladými cuketkami a rajčaty.
Vícevaječné Grattoni jsou drobné těstoviny z těch nejkvalitnějších italských surovin, díky kterým vás váš voňavý vývar dokonale zasytí. Používají se též též jako příloha k tradičním jídlům a do oblíbené polévky minestrone. dá se použít i jako " tarhoňě "
Italské těstoviny Conchiglioni di Attilio jsou vyrobené ze semoliny sklizené pouze v oblasti Apulie(Puglie), nejúrodnějšího kraje v jihovýchodní Itálii. Mají výrazně zlatavou barvu a vysoký podíl lepku. Velikostí obzvláště vyniknou jako příloha k slavnostním masovým omáčkám.
Vaječné Lasagne Granoro jsou vyráběny ve vysoké kvalitě z krupice a 4 vajec na kg. Lasagne [lasaně] jsou italské velmi široké těstovinové pláty vyrábené z tvrdozrnné pšenice. Slovo také běžně odkazuje k pokrmu, který se vyrábí z těchto těstovin. Těsto je drsné a tenké, jsou porézní a vyrobeny tak, aby se co nejvíce z každé ingredience a koření zachytilo v...
Bucatini n.11 , u nás spíše nazývány makaróny. Hlavní rozdíl mezi makaróny a špagetami je, že makaróny jsou duté a obvykle i kratší ,což v případě Bucatini Granoro neplatí :-)
celozrnné bio těstoviny Mezze Penne Rigate BIO Integrale . Kratší verze oblíbených těstovin penne se hodí jak pro přípravu omáček, tak i například do zdravého zeleninového salátu.
Mezze Penne Rigate 106 jsou oblíbené krátké trubičky. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
Nejvyšší kvalita olivového oleje je extra panenský olivový olej, vyrábí se prvním mechanickým lisováním oliv za studena,obsahuje tedy nejvíce vitamínů a dalších užitečných látek.Extra panenský olivový olej pocházející ze směsi olivových olejů z Evropské unie.
Oblíbené tří- až čtyřcentimetrové roury z organické semoliny s průměrem zhruba 1 cm .Rovné konce oproti šikmým co mají Rigatoni. Hodí se ke každé omáčce, neboť díky svému povrchu se jí krásně obalí.
Bezlepkové těstoviny CASERECCE z rýžové a quinoa mouky. Caserecce v italštině znamená domácí výrobek. Těstoviny mají jedinečný zkroucený tvar, daný jejich tradičním způsobem výroby z jižní Itálie, kdy se proužky těsta ručně rolovaly podél své delší osy. Dnes už samozřejmě výroba probíhá strojově. Těstoviny pak mají průřez ve tvaru písmene S.
Pennoni Rigati 43 jsou oblíbené trubičky v BIO kvalitě. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
Italské těstoviny Granoro Spaghetti alla chitarra Dedicato z tvrdé a pražené pšenice podle starověkého receptu z Apulie kraje v jihovýchodní Itálii. Tyhle zlaté špagety si jednoduše zamilujete!
Vaječné těstoviny Tagliolini (z italského tagliare neboli sekat) jsou jinou variantou těstovin Tagliatelle. Tagliolini mají na rozdíl od těstovin Tagliatelle v průřezu kulatý tvar. Mohou připomínat špagety. Stejně jako jejich plochá varianta se hodí především k omáčkám a ragú. vysoký obsah proteinu ! 14,5g / 100g vhodné i pro cvičící ,nebo fitness :-)
Rosmarino Granoro je těstovinová rýže. Hodí se všude tam, kam byste dali klasickou rýži, tedy do nejrůznějších směsí nebo salátů. Velice chutná je ale také např. v polévkách.
Tagliatelle [taljatele] jsou dlouhé vaječné ploché nudle, které mají tvar hnízd. Nejlépe se hodí k nejrůznějším druhům omáček, jako třeba k masové nebo boloňské. Skvěle chutnají také například s houbami, rajčaty nebo hovězím masem. Pokud je před uvařením svážete nití, zachovají si svůj původní hnízdovitý tvar. vysoký obsah proteinu ! 14,5g / 100g vhodné...
Vícevaječné mašličky Farfalline jsou vyrobené ze 4 vajec a na kilo mouky z nejlepší italské semoliny. Italové je přidávají především do polévek.
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Lumachette od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin, jen tak se nerozvaří a jsou velmi chutná.
Coccioline Granoro jsou kvalitní těstoviny vyrobené z tvrdé semoliny. Pro svou malou velikost jsou tyhle těstovinové mušličky, kterými jistě nadchnete především malé strávníky, vhodné do polévek a salátů.
Organické celozrnné těstoviny " Motýli " z tvrdé krupice. Celozrnné těstoviny Bio Granoro integrale doporučujeme jíst i pro jejich nízký GI glykemický index, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny déle trávíme a navozují pocit sytosti.
Těstoviny Trofie Granoro jsou tenká vřetýnka, která se bezvadně hodí coby příloha i jako samostatné jídlo. TIP ItalyPasta.cz: vyzkoušejte lahodné trofie s cuketkami, špenátem a bazalkovým pestem.
Těstoviny Farfalle ,Farfalloni - Motýli z tvrdé pšenice vypěstované v oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie. Výhodné 3kilové balení těchto chutných motýlků vám navíc vydrží mnohem déle.
Linguine BIO Integrale Granoro , jsou dlouhé ploché "jazýčky" z celozrnné organické tvrdé pšenice Dlouhé, stejně jako špagety, ale s plochým povrchem.
Doporučuje se na tepelnou úpravu pokrmů, protože je chuťově neutrální.
La Gnoccheria je řada ambientních bramborových noků vyrobených v Itálii v Ciemme Alimentari, připravených za 2 minuty. Vložte noky do vroucí osolené vody, až vyplavou na povrch - sceďte. Ambientní řada nevyžaduje žádný typ skladování v chladničce a může být skladována po dobu 6 měsíců ve spíži. Po otevření skladujte (navlhčete) při pokojové teplotě max 25...
Celozrnné těstoviny Penne rigate v BIO kvalitě jsou ideální pro těstoviny pro přípravu zapékaných pokrmů. Jejich skvělou chuť nejlépe oceníte s vepřovým a hovězím masem a omáčkami. Velmi dobře chutnají také se zeleninovými omáčkami s paprikou, cuketou nebo artyčoky.
Bezlepkové penne rigate z rýžové a quinoa mouky. Stejně jako klasické penne se skvěle hodí do salátů i k masovým omáčkám. Quinoa je tzv. "pseudo obilovina", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa. SENSA GLUTINE = BEZ LEPKU = GLUTEN FREE
V této stylové řadě jsou Pappardelle vyráběny z vybrané tvrdé krupice, ze směsi s více jak 5 vejci na kg těsta.Tato vaječná hnízda jsou charakteristická malými "zoubky". Jejich těsto je drsné, porézní a tenké jako ručně válené a mají velmi krátkou dobu vaření (5 min).
Naším cílem je přivážet do Čech kvalitní potraviny přímo ze slunné Itálie a nabídnout svým zákazníkům prvotřídní kvalitu a čerstvé potraviny přímo od výrobce ”
ItalyPasta s.r.o.
Vrbenská 25/199
České Budějovice 370 01
IČ: 01551205
DIČ: CZ01551205
Telefon: +420 720 10 10 12
E-mail: prodej@italypasta.cz
Copyright © 2015 ItalyPasta.cz