Bio Elicoidali 23 500g

1123BIO

Oblíbené tří- až čtyřcentimetrové rourky z organické semoliny s průměrem zhruba 1 cm známé také pod názvem Rigatoni. Hodí se ke každé omáčce, neboť díky svému povrchu se jí krásně obalí.

Podrobné informace

39,90 Kč

Uvedené nutriční hodnoty platí pro 100g výrobku.
Hmotnost balení 500g
Balení 20

Výroba

Těstoviny Granoro jsou velmi kvalitní těstoviny vyráběné z tvrdé semoliny. Semolina neboli semolinová mouka je pšeničná krupice umletá z tvrdé pšenice, používaná zejména k výrobě těstovin vykazujících vysokou kvalitu. Její zpracování podléhá přísným pravidlům a výrobní procesy těstovin Granoro směřují ke zlepšení organoleptických kvalit semoliny, zejména lepku, který musí mobilizovat škrob, tak, aby nedošlo ke ztrátě suroviny do vody při vaření.

Vlastnosti

  • Těstoviny se nerozvářejí
  • Mají nízky glykemický index
  • Obsahují kvalitní bio vejce
  • Mají nezapomenutelnou chuť

 

Tip: Těstoviny uchovávejte na suchém a chladném místě. Přispíváte tím k delší životnosti produktu. Doporučená doba vaření je 9 minut.

V tuto chvíli nemáme žádné ohlasy zákazníků

Napsat recenzi

Bio Elicoidali 23 500g

Bio Elicoidali 23 500g

Oblíbené tří- až čtyřcentimetrové rourky z organické semoliny s průměrem zhruba 1 cm známé také pod názvem Rigatoni. Hodí se ke každé omáčce, neboť díky svému povrchu se jí krásně obalí.

Napsat recenzi

30 další zboží