10.00 - 18.00
Při objednávce za více jak 1200 Kč.
Prvotřídní kvalita přímo z Itálie
Zavolejte nám !
Casareccia all Bronzo jsou středně dlouhé těstoviny pocházející původně ze Sicílie. Jsou vyrobené z tvrdé pšenice. Mají nepravidelný tvar stočeného písmene S s drsným povrchem a bronzovou barvu. Díky tomuto tvaru a svému povrchu se velice dobře hodí k omáčkám. Zamilujete si je ale také zapečené, neboť je u nich malá šance, že se vysuší.
Conchiglie Rigate jsou kvalitní italské těstoviny vyrobené z tvrdé semoliny. Jsou střední velikosti a mušličkovitého tvaru. Hodí se jako příloha i na zapékání.
Ditali Rigati jsou malé těstovinové trubičky. Stejně jako ostatní těstoviny Granoro jsou vyrobené z tvrdé semoliny. Hodí se do polévek, neboť mají velikost, která se ideálně vejde na lžičku. Výhodné 3kilové gastrobalení.
Elicoidali jsou oblíbené 3-4 cm dlouhé roury s průměrem zhruba 1 cm známé také pod názvem Rigatoni. Hodí se do každého pokrmu, kde se uplatní jejich vroubkovaná struktura a udrží tak na sobě více omáčky. Výhodné 3kilové balení.
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Fagiolini od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin a taky velmi chutná. Z výhodného 3kilového balení navíc uvaříte hned několik rodinných obědů.
Těstoviny Farfalloni z tvrdé pšenice vypěstované v oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie. Výhodné 3kilové balení těchto chutných motýlků vám navíc vydrží mnohem déle.
Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky Mezze Penne Rigate mají úplně stejný tvar jako Penne rigate, rozdíl je jen v tom že Penne rigate jsou o trošku delší těstoviny trubičkového tvaru – šikmo seříznuté. Většinou mají vroubkovaný povrch, aby jimi bylo možno zachytit co nejvíce omáčky.
Penne Rigate Granoro jsou úžasné, chutné a voňavé těstoviny pocházející z kvalitní italské semoliny. Hodí se po použití v nejrůznějších úpravách. TIP ItalyPasta.cz: Máte rádi chřest? Pak určitě vyzkoušejte recept na penne chřestovou omáčkou.
Klasikou mezi těstovinami jsou Rigatoni neboli česky trubky. Ať už jako příloha u sezónních pokrmů, nebo jako základ pro bezlepkové těstovinové saláty k obědu a večeři, či k bezlepkovým omáčkám.
Spirali Grandi jsou velká vřetýnka. Stejně jako ostatní produkty Granoro jsou vyrobeny z té nejkvalitnější italské semoliny, díky které se prakticky nerozváží, lépe vás zasytí a také skvěle chutnají. Co si je takhle připravit s boloňskou omáčkou, kterou máme pro vás také v nabídce?
Těstoviny Anellini Granoro jsou droboučké voňavé a chutné těstovinové kroužky. Díky své velikosti se skvěle hodí jako vložka do polévky.
Italské těstoviny Millerighi jsou vyrobené pražené semoliny (20 %) podle starověkého receptu z Apulie, nejúrodnějšího kraje v jihovýchodní Itálii. Mají výrazně zlatavou barvu a vysoký podíl lepku. Tyto těstoviny obzvláště vyniknou jako příloha k slavnostním masovým omáčkám.
Italské těstoviny Conchiglioni di Attili jsou vyrobené z pražené semoliny (20 %) podle starověkého receptu z Apulie, nejúrodnějšího kraje v jihovýchodní Itálii. Mají výrazně zlatavou barvu a vysoký podíl lepku. Tyto těstoviny obzvláště vyniknou jako příloha k slavnostním masovým omáčkám.
Italské těstoviny Granfusilli Granoro jsou vyrobeny z pražené semoliny (20 %) podle starověkého receptu z Apulie, nejúrodnějšího kraje v jihovýchodní Itálii. Mají výrazně zlatavou barvu a vysoký podíl lepku. Tyto těstoviny obzvláště vyniknou jako příloha k slavnostním masovým omáčkám.
Italské těstoviny Lumaconi Trafilati al Attilio jsou vyrobené pražené semoliny (20 %) podle starověkého receptu z Apulie, nejúrodnějšího kraje v jihovýchodní Itálii. Mají výrazně zlatavou barvu a vysoký podíl lepku. Tyto těstoviny obzvláště vyniknou jako příloha k slavnostním masovým omáčkám.
Ditali Rigati jsou malé těstovinové trubičky z kvalitní italské organické semoliny. Stejně jako ostatní těstoviny Granoro jsou vyrobené z tvrdé semoliny. Hodí se do polévek, neboť mají velikost, která se ideálně vejde na lžičku.
Oblíbená vřetýnka z té nejkvalitnější BIO semoliny pěstované na polích v jihoitalské Puglii. Hodí se skvěle do salátů a l masovým omáčkám.
Rosmarino BIO 69 jsou vynikající italské těstoviny střední velikosti mají tvar rýžových zrnek. Hodí se do polévek, ale můžete z něj snadno připravit i těstovinové "risotto".
Rustikální celozrné bio těstoviny Mezze Penne Rigate. Tahle kratší verze oblíbených těstovin penne se hodí jak pro přípravu omáček, tak i například do zdravého zeleninového salátu.
Celozrnné těstoviny Penne rigate v BIO kvalitě jsou ideální pro těstoviny pro přípravu zapékaných pokrmů. Jejich skvělou chuť nejlépe oceníte s vepřovým a hovězím masem a omáčkami. Velmi dobře chutnají také se zeleninovými omáčkami s paprikou, cuketou nebo artyčoky.
Casareccia jsou středně dlouhé těstoviny pocházející původně ze Sicílie. Mají tvar stočeného písmene S. Díky tomuto tvaru a svmu povrchu se velice dobře hodí k omáčkám. Zamilujete si je ale také zapečené, neboť je u nich malá šance, že se vysuší.
Cavatelli Murgiani jsou středně velké těstoviny ve tvaru dlouhé mušle vyrobené z tvrdé semoliny. Obvykle se připravují s česnekem a brokolicí, ale je možné je připravit samozřejmě v různých variacích.
Coccioline Granoro jsou kvalitní těstoviny vyrobené z tvrdé semoliny. Pro svou malou velikost jsou tyhle těstovinové mušličky, kterými jistě nadchnete především malé strávníky, vhodné do polévek a salátů.
Couscous (kuskus) Granoro je tvrdozrnná (semolinová) pšenice zpracovaná do malých kuliček. Je vhodný jako příloha místo rýže, těstovin atd.
Ditaloni jsou krátké těstovinové trubičky z kvalitní italské semoliny. Stejně jako ostatní těstoviny Granoro jsou vyrobené z tvrdé semoliny. Hodí se do polévek, neboť mají velikost, která se ideálně vejde na lžičku. Skvělé jsou ale také např. ve směsi s mladými cuketkami a rajčaty.
Elicoidali jsou středně veliké těstoviny, podobné těstovinám Rigatoni. Jsou o trochu užší a vroubky na povrchu se lehce stáčí kolem trubičky. Mohou také připomínat Penne. Pochutnáte si na nich s jakoukoliv omáčkou.
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Fagiolini od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin a taky velmi chutná. Z výhodného 3kilového balení navíc uvaříte hned několik rodinných obědů.
Milujete motýlky? Pak si rozhodně zamilujete Farfalloni! Tyto těstoviny jsou vyrobené z tvrdé pšenice vypěstované v oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie.
Fiocchi d'amore od Granoro jsou sušené semolinové těstoviny. Tyto těstoviny mají neobvyklý tvar, který ozvláštní nejedno ragú. Hodí se ale například i k omáčkám.
Fusilli Bucati jsou krátké vrtulky. Překvapí vás nejen svou lahodnou chutí, ale také tím, že jsou uvnitř duté. Hodí se jako samostatný hlavní chod, ale také jako příloha.
Gnocchetti n. 40 od Granoro jsou malé krátké těstoviny, které na první pohled připomínají klasické gnocchi. Narozdíl od bramborového originálu jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnější jihoitalské semoliny. Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Gnocchetti Sardi 51 od Granoro jsou tradiční krátké těstoviny ze Sardinie, které v sušeném stavu připomínají lasturu. Jsou známé také pod názvem Malloreddus (lat. malé sousto). Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Gnocchi n. 39 od Granoro jsou krátké těstoviny, které na první pohled připomínají klasické gnocchi. Narozdíl od bramborového originálu jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnější jihoitalské semoliny. Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Gomiti Rigati jsou proužkované "loktové" macaroni. Jsou nejlepší s omáčkami, hlavně s těmi, které obsahují olej nebo krém, který se do těstovin vsákne.
Těstoviny Lumache připomínají svým tvarem šnečí ulity. Aby ne, když nesou jméno po hlemýždích! Podávají se s těžšími, krémovými omáčkami, ale zachutnají vám určitě i v dalších úpravách.
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Lumachette od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin, jen tak se nerozvaří a jsou velmi chutná.
Lumachine jsou kvalitní a chutná těstovinová kolínka. Jsou menší než Lumache. Hodí se především na zapékání se sýrem, kde mohou nahradit např. penne nebo penne rigate, a také jako příloha.
Mezze Penne Rigate 106 jsou oblíbené krátké trubičky. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
Nuvole znamená sice v italštině mraky, při jedení těchto těstovin se ale určitě mračit nebudete. Lahodné Nuvole z té nejkvalitnější tvrdozrnné pšenice z Puglie změní vaše běžné těstovinové jídlo na božskou manu. Vyzkoušejte je třeba s vaječnou omáčkou podle originálního italského receptu.
Tažené čtverce Pantacce ze 100% semoliny pocházející z oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie. Tyto těstoviny připomínající svým tvarem lasagne skvěle doplní jakoukoliv omáčku.
Penne Rigate Granoro jsou úžasné, chutné a voňavé těstoviny pocházející z kvalitní italské semoliny. Hodí se po použití v nejrůznějších úpravách. TIP ItalyPasta.cz: Máte rádi chřest? Pak určitě vyzkoušejte recept na penne chřestovou omáčkou.
Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky Pennine Rigate 108 mají úplně stejný tvar jako Penne rigate, rozdíl je jen v tom že Penne rigate jsou o trošku širší. Většinou mají vroubkovaný povrch, aby jimi bylo možno zachytit co nejvíce omáčky.
Peperina jsou droboučké semolinové těstoviny velké zhruba jako semínka papriky, po kterých nesou svůj název. Uvařte je do lehkého vývaru, kde je ocení obzvlášť děti.
Klasikou mezi těstovinami jsou Rigatoni neboli česky trubky. Ať už jako příloha u sezónních pokrmů, nebo jako základ pro bezlepkové těstovinové saláty k obědu a večeři či k bezlepkovým omáčkám.
Rosmarino Granoro je těstovinová rýže. Hodí se všude tam, kam byste dali klasickou rýži, tedy do nejrůznějších směsí nebo salátů. Velice chutná je ale také např. v polévkách.
Spaghetti Tagliati Granoro jsou krátké nudličky kulatého průřeZU vyrobené z nejjemnější semoliny. Tyto těstoviny promění váš vývar během chvíle v lahodnou a sytou slavnostní polévku.
Spighe Granoro jsou kvalitní krátké semolinové těstoviny v neobvyklém tvaru klásku. Nechtějí vám děti obědvat? Uvařte jim tyto veselé klásky po boloňsku a uvidíte, jak se po jídle jen zapráší!
Spirali Fantasia jsou tříbarevná vřetena z kvalitní italské samoliny. Červenou a zelenou barvu dodávají těstovinám sušená rajčata a špenát. Tato vřetýnka mají stejně jako ostatní těstoviny Granoro nízký glykemický index, takže vás déle zasytí.
Spirali Grandi jsou velká vřetýnka. Stejně jako ostatní produkty Granoro jsou vyrobeny z té nejkvalitnější italské semoliny, díky které se prakticky nerozváží, lépe vás zasytí a také skvěle chutnají. Co si je takhle připravit s boloňskou omáčkou, kterou máme pro vás také v nabídce?
Trivella Granoro jsou chutná zatočená kolínka z té nejkvalitnější semoliny. Připravte si je například s hráškem a šunkou nebo je přihoďte do těstovinového salátu a máte rázem výborný sytý oběd.
Těstoviny Trofie Granoro jsou tenká vřetýnka, která se bezvadně hodí coby příloha i jako samostatné jídlo. TIP ItalyPasta.cz: vyzkoušejte lahodné trofie s cuketkami, špenátem a bazalkovým pestem.
Naším cílem je přivážet do Čech kvalitní potraviny přímo ze slunné Itálie a nabídnout svým zákazníkům prvotřídní kvalitu a čerstvé potraviny přímo od výrobce ”
ItalyPasta s.r.o.
Vrbenská 25/199
České Budějovice 370 01
IČ: 01551205
DIČ: CZ01551205
Telefon: +420 720 10 10 12
E-mail: prodej@italypasta.cz
Copyright © 2015 ItalyPasta.cz